Bemutatkozás

A VION-MIX Bt. 1995-ben alakult családi vállalkozás, amelyet Viola Zoltán hozott létre, aki több, mint két évtizedes szakmai és vállalkozói tapasztalattal rendelkezik a vízkezelés területén.
A cég 2002-ben a Széchenyi Terv Pályázat és a Zala megyei Területfejlesztési Tanács támogatásával új, korszerű telephelyet létesített, amely megfelel az EU előírásoknak és kulturált munkavégzésre ad lehetőséget. A VION-MIX Bt. 2008 évtől látja el a Mitsubishi Chemical Corporation vízkezelésben használatos ioncserélő gyantáinak kizárólagos magyarországi képviseletét.

A VION-MIX Bt. Tevékenységének elsődleges profilja a kevertágyas gyantával működő patronos sótalanítók gyártása, forgalmazása és a kevertágyas gyanták regenerálása.
Ezen kívül vállalunk még ipari és lakossági célú vízkezelést, vízelőkészítést, úgy mint szűrés, vízlágyítás, sótalanítás, vastalanítás, csírátlanítás, stb…
Fő szempontunk a munkánk során, hogy az adott feladatra igyekszünk olyan megoldást találni és javasolni, amely kiváló minőségben, hosszú távon megbízhatóan, környezetbarát módon képes azt megoldani. Ennek érdekében egyedi, testreszabott ajánlatot adunk ügyfeleink megkeresésére.

Nyitottak vagyunk más vízkezeléssel foglalkozó cégek irányában is, egyedi termékeinkkel nekik is állunk a rendelkezésükre!

Hírek

2017. május 02. 14:12

Megkaptuk a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet

2017. áprilisában a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan audit alapján vállalkozásunk kiérdemelte a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet.

2011. február 02. 07:30

Megkaptuk a Nagykanizsa város Minősített Vállalkozása címet

2011. januárjában az elsők között kaptuk meg a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata által közösen alapított "Nagykanizsa város Minősített Vállalkozása" címet.

Webáruházunk még csak tesztelés alatt áll ! A feladott rendelések csak tesztelésként működnek ! Elrejtés